Разграничете бизнеса си от конкуренцията с професионален дизайн на лого и брандинг.
В съвременния модерен свят където визията е всичко, фирмената идентичност на вашия бизнес е от огромно значение.

За да бъде ефективен, вашият бранд трябва много точно да отразява мисленето, отношението и етиката на вашата компания. Ние можем да пресъздадем посланието на бизнеса ви във визуална форма, да открием най-подходящата гама от цветове и да създадем професионално и впечатляващо лого за вашата фирма.

След задълбочен анализ на нуждите и целевата аудитория на бизнеса ви, ние ще ви предложим две напълно различни първоначални концепции на вашето лого, за да обхванем правилната насока и ще извършим всички необходими ревизии, докато вие сте напълно удоволетворени от крайния резултат.

След задълбочен анализ на нуждите и целевата аудитория на бизнеса ви, ние ще ви предложим две напълно различни първоначални концепции на вашето лого, за да обхванем правилната насока и ще извършим всички необходими ревизии, докато вие сте напълно удоволетворени от крайния резултат.

В допълнение можем да ви предложим дизайн на визитки, фирмени бланки и папки, презентационни материали, брошури, флаери, каталози, менюта, етикети, листовки, дипляни и всякакъв дизайн на други видове промоционални материали.

Какво правим при разработката на лого и създаването на вашата корпоративна идентичност?

Вземаме под внимание целевия пазар на вашата фирма
Следваме всички съвременни трендове в дизайна, но се стараем да постигаме класическа и неподвластна на времето визия Вярваме в изчистения дизайн и се придържаме към него при разработката на успешна и ефективна фирмена идентичност За целите на лого дизайна ние използваме програми като Adobe Illustrator и Corel Draw. С тяхна помощ вашето лого се създава във векторен формат, което дава възможност да бъде променян размерът на изображението, запазвайки се напълно неговата форма и качество. След завършване на крайния дизайн и одобрението му от ваша страна, ние ще ви предоставим всички файлове, които ще са ви необоходими при печата на различните видове рекламни материали – от визитни картички до билборди.

Стратегия

 • На първо място е името на сайта или с други думи домейн / domain / - при избора на името много фирми прибягват до включване на основната ключова дума, която искат да оптимизират. Това което съветваме, е да се стремите името на сайта /домейна/ да е лесно запомнящ се или по-точно казано - да създадете бранд.
 • Следващата стъпка е да се определи какво точно съдържание ще има в сайта.
 • Една от важните страници за един сайт, това е страницата "за нас". В тази страница е добре да запознаете клиентите /потребителите/ с историята на вашата фирма, с това кога е създадена, какви са целите на предприятието, каква е мисията ви, с какво сте по-различни от останалите фирми на пазара?
 • Страницата с контакти също е от съществена важност при изработката на интернет сайт. В тази страница е добре да има карта с обозначение къде точно могат да ви открият вашите клиенти и през кои улици могат да минат.
 • Важна стъпка е и структурата на сайта. За да се създаде структура на сайт, би било добре да нахвърлите на лист хартия една груба скица с това къде искате да бъде поставено вашето лого, къде да бъде поставено менюто на сайта и какви бутони ще има в това меню, къде да се визуализира съдържанието от сайта, контактите, карта, форма за вход, опция за новини, промоции / ако имате такива къде и как бихте искали да се визуализират/, къде да има бутони, кое съдържание къде бихте желали да бъде? Това са много важни моменти в изграждането на един сайт и преди стартирането на проекта, вие трябва да сте наясно с тях.
 • Цветове на сайта - тук също трябва да помислите какви цветове биха били подходящи за вашия сайт и как сайтът с тези цветове ще бъде възприет от клиентите /потребителите/

Ние предлагаме изработка на сайтове както за малки, така и за големи предприятия.

Предлагаме сайтове подходящи за:

 • Туроператорска фирма
 • фирми в областта на производството
 • сайт за малки и средни предприятия
 • сайт по индивидуални задания
 • сайт за хора, упражняващи свободни професии
 • сайт за новини
 • Електронен магазин
 • Представителен Уеб сайт
 • Сайт за адвокатска кантора
 • Сайт за козметичен салон
 • Сайт в музикалната сфера
 • Сайт за видео игри/информационен
 • Сайт за счетоводни фирми
 • Сайт за хотели
 • Сайт за стоматологичен кабинет
 • Изработваме и сайтове с функционалност по ваш избор.

След направата на вашия сайт ние можем, при желание от ваша страна, да го поддържаме. Повече за поддръжка на интернет сайт може да прочетете тук.

Желателно е след изработката на интернет сайта той да бъде рекламиран. Ние предлагаме реклама в google adwords, което включва настройка и поддръжка на кампания.

При изработката на сайт ние предлагаме 2 месеца безплатна поддръжка.
При желание от страна на клиента можем да сключим договор за поддръжка на вашия сайт, като сумата за поддръжка я съобразяваме с ангажимента ни към Вас и по-точно към вашия сайт. За повече информация може да прочетете тук.

Етапи при изработка на интернет сайт или реклама в интернет

Среща: След постъпване на запитване от Ваша страна, Ние ви изпращаме примерна оферта за изработка на интернет сайт. След това се насрочва среща в нашия офис или на място по Ваш избор за разговор относно това от какво имате нужда и какво можем да ви предложим ние. Стремим се да бъдем максимално полезни и да изработим вашият нов сайт.

Планиране: Изготвяме план, по който ще се ръководим при изработката на интернет сайта. Какво съдържание ще има, какви ще бъдат функциите на сайта, кога и какво ще се направи от наша и от ваша страна като съдържание, добавяне на модули срокове и т.н.

Дизайн: Изготвяме дизайн на сайта. Готовият вариант се предоставя на клиента и се обсъжда кое бихте желали да се промени по него.

Програмиране: След изработката на дизайна идва частта, в която се намесва програмист, който пък от своя страна създава функциите на сайта и го прави работещ интернет сайт.

Тестване: Тестваме продукта за бъгове и грешки.

Стартиране: Стартиране сайта като го добавяме в търсачките, създаваме рекламна кампания и се наслаждаваме на свършената работа.

Поддръжка: Не е задължителна. И все пак, ако желаете да се възползвате от тази услуга, тя включва: поддържане сайта винаги на линия и да има трафик към него. Поддържаме вашият сайт от технически сривове, а също така поддържаме и вашите рекламни кампании. По отношение на рекламирането поддръжката е задължителна.